Translate Blog

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Θέλω να φτιάξω e-mail και δεν ξέρω σε ποια εταιρία να κάνω!

Κατά καιρούς πολύ από εμάς βρισκόμαστε στην θέση να φτιάξουμε κάποιο e-mail είτε επειδή η θυρίδα μας έχει γεμίσει spam mails ή διαφημιστικά e-mail, είτε επειδή χρειαζόμαστε κάποιο e-mail για την εργασία, ή επειδή πρέπει να κάνουμε κάπου account και για κάποιο λόγο δεν κάνει το υπάρχουν e-mail μας. Όποτε εδώ σας δίνω κάποιες επιλογές…



• Windows Live ή MSN (…@hotmail.com, …@windowslive.com)
Κλασσικά από την εταιρία της Microsoft με δυνατότητα Messenger (Το γνωστό σε όλους MSN Messenger) , Δυνατότητα δικού σου Profile όπου μπορούν να επισκεφτούν οι επαφές σου, Χώρο στο Internet μέχρι 25 GB για να ανεβάσετε δικά σας αρχεία «Sky Drive». Ότι πρέπει για λογαριασμό τον οποίο θα χρησιμοποιείτε για συνομιλίες με φίλους, Messenger κτλ.


• Yahoo (…@yahoo.gr, …@yahoo.com κτλ)
Η Δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία με δικό της messenger (Yahoo Messenger). Πολύ καλό περιβάλλον για Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κατά την γνώμη μου και γρήγορη στο φόρτωμα (ειδικά άμα είσαι σε δίκτυο με χάλια ταχύτητα πχ Σχολικό), Live Messenger μέσα από την θυρίδα τον Mails και όλες τις υπηρεσίες της Yahoo. Πολύ καλή επιλογή αν θέλετε έναν λογαριασμό με γρήγορη πρόσβαση και Check mail.
• Google (…@gmail.com)
Πολύ καλή επιλογή για Επαγγελματικό e-mail εύκολη και γρήγορη πλοήγηση και Messenger μέσα από την θυρίδα όπως και βεβαία συμβατό με όλες τις Υπηρεσίες της Google χωρίς Google Acc. Καλή επιλογή αν θέλετε επαγγελματικό e-mail.
• In.gr (…@in.gr)
Μετά το νέο Update έγινε ενδιαφέρον το περιβάλλον του και συγχρόνως ποιο Βαρύ, μπορεί να θεωρηθεί και σαν αντιγραφή του Hotmail. Ενδιαφέρουσα επιλογή για επαγγελματικό ή για εναλλακτικό λογαριασμό e-mail


Αυτά τα λίγα από εμένα, είναι προσωπική άποψη για την κάθε εταιρία οπότε λογικό είναι κάποιος να διαφωνεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου